Andromedical Drepturi pentru proprietate intelectuala

andromedical este un laborator urologic

Andromedical America-Asia

410 Park Avenue, 15th Fl, New York, NY 10022, USA

andromedical in new york

Andromedical Europe-MEA

6 Gran Vía, 4th, 28013 Madrid, Spain

andromedical madrid
iso certifcat

ANDROMEDICAL este certifcat prin normativa ISO 9001:2008 de calitate, ISO 13485:2012 Dispozitive Medicale Certificate si ISO 10993de biocompatibilitate. Dispozitivele noastre medicale au Certificat Vânzare gratuită.

20 de ani de experiență

ANDROMEDICAL este un laborator urologic, cu mai mult de 20 de ani de experiență (UE Licența de sănătate si SUA Health License). Valorile noastre:

Calitate, Eficacitate si Siguranta.

Declarație generală / Dezvăluiri FTC: Rezultatele discutate pe acest site sunt înțelese ca fiind „rezultate general așteptate”, în conformitate cu toate cerințele FTC. Orice rezultate extraordinare cu care se confruntă orice persoană sunt specificate conform studiului științific care îl acceptă în mod explicit. Rezultatele vor varia cu fiecare individ. Declarațiile de pe acest site nu au fost evaluate de către Administrația pentru Alimente și Medicamente. Citiți întotdeauna instrucțiunile produsului înainte de utilizare. Ca și în cazul altor produse, solicitați sfatul specialiștilor înainte de a utiliza dacă suferiți de alergii materiale și consultați-vă medicul sau farmacistul dacă aveți o afecțiune medicală sau dacă sunteți în tratament cu medicamente.