andro-surgery

POST-CHIRURGICALE PRELUNGITOARE PENISUL

O prevenire simplă și eficientă scurtarea penisului

€199 / $199. TRANSPORT GRATUIT

CE ESTE ANDROSURGERY?

Un penis Extender pentru a evita cicatrice retragere după intervenții chirurgicale urologice

androsurgery dispozitiv produs
andro-surgery

Androsurgery (Andropeyronie Surgery Edition) pentru ca ajuta a mentinerea unei forte de tractiune constanta la nivelul penisului,prevenind astfel ca cicatricea, de dupa chirurgie, sa scurteze penisul (JSM=PDF).

€199 / $199

TRANSPORT GRATUIT

DE CE ANDROSURGERY?

O metodă eficientă de a preveni medical penis scurtarea

!

Reducerea Penis Scurtarea

Evita cicatrice retragere

(JSM=PDF)

L

Crește lungimea penisului

+1,5 cm (0.4″)*

*Rezultatele vor varia în funcție de fiecare individ (JSM)

N

Mai bune Chirurgie Rezultate

ANDROSURGERY oferă rezultate mai bune de chirurgie și evită penis scurtarea (JSM)

+ Info

Chirurgia implica adesea efecte secundare,dintre care unul este retragerea cicatrice. După cum sugerează și numele, acest lucru se întâmplă atunci când dupa o interventie chirurgicala apare o cicatrice și, a vindecarea acesteia zona din jur, se contracteaza. Multi chirurgi recomandeaza utilizarea extensoarelor noastre dupa operatie,pentru a mentine penisul in tensiune si de acest mod evitar retragerea acestuia (JSM).

CUM ESTE ANDROSURGERY?

3-a generație de # 1 post-chirurgie penis extender

androsurgery dispozitiv produs

ANDROSURGERY® este compus dintr-un inel de baza din plastic,doua tije de metal dotate cu arcuri in interior, iar in partea superioara un suport de plastic cu o banda de silicon.

  • Androcomfort, trupa confort utilizarea zilnică
  • Androdynamo, nou si sistemul de tracțiune de alunecare
  • Androrods, personaliza dispozitivul
  • Androsupport, personaliza curbură dvs.
+ Info

Pentru ca ajuta a mentinerea unei forte de tractiune constanta  la nivelul penisului,prevenind astfel ca cicatricea, de dupa chirurgie, sa scurteze penisul.In unele cazuri,utilizatea unui extensor no doar evita scurtarea penisului,de asemense produce o cresterea penisului (JSM=PDF).

CÂND ANDROSURGERY?

Androsurgery este o soluție eficientă pentru penis scurtarea dupa operatie (JSM)

Z

Prostatectomie Chirurgie

Desi retragerea cicatricei nu este o problema serioasa, in majoritatea operatiilor devine una serioasa,in cele de prostata,pentru ca o parte corpului penisului se retrage. Scurtarea penisului apare, de obicei, dupa una din operatiile urmatoare: Operatie de cancer de prostata in fazele T1 sau T2

Z

Peyronie Chirurgie

Problema cu chirurgia corecție boala Peyronie este că acesta este invaziv, costisitoare și provoacă în mod normal scurtarea penisului. Intr-un studiu recent pentru mărirea penisului, în cele mai multe cazuri acest tip de interventie chirurgicala a dus la penis pierde pana la pana la 1,2 inch (3 cm) în lungime. ( PubMed ).

Z

Penis de extindere Chirurgie

Marirea medie a penisului poate fi de 1,5 cm ( karger ), cu toate acestea,in faza post-operatorie,in general, apare o retragere a penisului.Zisa retragere este cauza procesului de vindecare si are nefericitul efect de reduce rezultatele, prin urmare frecventa nemultumirea multor pacienti.

andro-surgery

JA! Bättre Kirurgi Resultat

O prevenire simplă și eficientă scurtarea penisului (JSM=PDF)

ANDROSURGERY TESTAT CLINIC

Un penisului sigura si eficienta de ingrijire post-chirurgie

The Journal of

SEXUAL MEDICINE

“Utilizarea unui aparat extensor peneal intre 8 si 12 ore pe zi, este un mod efectiv si sigur de a minimiza perderea in lungime a penisului, pentru pacientii operati de boala Peyronie.”

Dr. Moncada, Urolog, Spitalul G. Marañón, Madrid, Spania

dr hellstrom androsurgery
+ Studii

Rezultatele pe termen lung ale Phalloplasty de crestere prin incizie  de 2 cm: tehnica, descrierea anatomica intr-un corp uman si evaluarea satisfacriei (Grecia). Citiți studiul

Utilizarea post-chirurgical al Androsurgery dupa indepartarea de o placa si inlocuirea acestuia cu un plasture venos autolog in partea curbata a trunchiului penisului cauzate de boala Peyronie ( Italia ). Citiți studiul

Tratament cu un extensor de penis a hipoplaziei peneale ca urmare a chirurgiei de epispadias ( Italia ). Citiți studiul

Marirea penisului: tecnica dorsala si ventrala combinata ( Spania ). Citiți studiul

ANDROSURGERY ESTE CERTIFICATĂ

Sănătate și Certificate de Calitate

fda certificat

ANDROSURGERY este clasificat ca o clasa 2 dispozitiv medical de Statele Unite ale Americii (FDA) și ca un dispozitiv medical de Clasa I de Australia (ARTG), Canada (CMDCAS), Mexic (Cofepris), Rusia (ФС) și Europa (CE).

iso certificat

ANDROMEDICAL este ISO 9001:2008 a calității certificat ISO 13485:2012 dispozitive medicale certificate ISO 10993 și de biocompatibilitate.

ANDROSURGERY ESTE APROBAT DE CĂTRE MEDICI

Urologi Top recomanda dispozitive Andromedical

dr hellstrom Andromedical

“eficacitatea și siguranța dispozitivelor de tracțiune penisului (cum ar fi dispozitivul de Neurochirurgie de la Andromedical, Madrid, Spania), pentru barbatii cu boala Peyronie și în post-chirurgicale cazuri penisului operative pentru a menține sau a obține lungimea penisului.”

Dr. Hellstrom, Urolog, Universitatea din New Orleans, Statele Unite ale Americii

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: JSM=PDF

Medicul Marturii

Dr. Salhi, Urolog chirurg, Italia și Jordan

„It is an extremely effective product for overcoming the size problem, which can be prescribed without reservation as a standalone therapy as well as a post- surgical therapy to optimize the results of the surgery itself.” Citeste scrisoarea
Testimonial pe baza unui studiu stiintific: JSM=PDF

CINE RECOMANDA ANDROSURGERY?

Androsurgery este inclus în Protocoalele medicale internaționale

The British Association of Urlological Surgeons

The British Association of Urological Surgeons

Sexual Medicine Society

Sexual Medicine Society of North America

ANDROSUPPORT și ANDROCOMFORT

Ușor de utilizat și confortabil

androcomfort dispozitiv
andro-comfort

Bandă Androcomfort, care distribuie presiunea pe gland pe o suprafață mai mare, astfel încât tratamentul pentru a mari penisul este mai ușor de a finaliza, obtinand rezultatele dorite mai repede.

CE ÎNTREBĂRI AVEȚI?

Este complet sigure?

Androsurgery este clasificat ca o clasa 2 dispozitiv medical de Statele Unite ale Americii (FDA) și ca un dispozitiv medical de Clasa I de Australia (ARTG), Canada (CMDCAS), Mexic (Cofepris), Rusia (ФС) și Europa (CE).

Are de fapt locul de muncă?

Același principiu medical de tracțiune adaptivă și progresivă aplicate penisului este util pentru alte indicații medicale (PubMed) .

  • Androsurgery (Andropeyronie Surgery Edition) pentru ca ajuta a mentinerea unei forte de tractiune constanta la nivelul penisului, prevenind astfel ca cicatricea, de dupa chirurgie, sa scurteze penisul.
Este ușor de utilizat și discret?

Androsurgery este un aparat pentru penis dupa operatie ușor de utilizat. Cu un manual de instrucțiuni de buzunar și de sprijin medical live, veți avea tot ce ai nevoie pentru a începe (BJUI). Este ușor și discret – conceput cu confortul dvs. si intimitate in minte. Acesta poate fi folosit în timp ce mersul pe jos, stând, în picioare, la domiciliu, la locul de muncă, sau în afara pentru ca este suficient de mic pentru a fi ascuns sub haine.

Cum funcționează?

Aceste rezultate sunt posibile datorită unei forțe de tracțiune continuă aplicată de extensia, ceea ce face celulele si tesuturile din interiorul penisului răspândit mai departe în afară, profitând de abilitatea naturala a organismului de a se adapta la acest tip de tracțiune (PubMed) .

Sunt rezultate durabile?

Androsurgery oferă rezultate durabile (BJUI) în timp ce utilizați abilitatea naturala a organismului de a se adapta la o forță de tracțiune, în scopul de a oferi o creștere reală la nivel celular.

Unde pot să-l cumpăr?

Ia-extender penisului astăzi direct de Andromedical, producătorul exclusiv și oficial. Vom ocupa comanda cu profesionalism și maximă confidențialitate și discreție. Doar alege țara dvs. atunci când plasarea comenzii si vei primi extender penis direct la tine acasa.

androsurgery dispozitiv produs
andro-surgery

€199 / $199

TRANSPORT GRATUIT

androcomfort dispozitiv
andro-comfort

Andropenis Comfort Kit

€49 / $49

TRANSPORT GRATUIT

USA 800-246-1387

Canada 800-246-1387

Mexico 01-800-099-0391

Australia 1-800-002-619

UK 0808-189-0326

Deutschland 030-30806288

Nederland 020-241-0955

France 0800-910-078

España 91-198-17-40

Italia 02-9475-0304

日本 0800-888-2609

Israel 1-809-494-234

الإمارات 519-4440-8000

العربية السعودية 4042-844-800

World +1-646-568-7796

andromedical urology laboratory

America: Androshopping LLC
16192 Coastal Highway, Lewes, DE-19958, USA
EIN, 300841570

Europe: Andromedical S.L.
6 Gran Vía, 4th, 28013 Madrid, Spain
VAT: ESB82545096

20 anniversary Andromedical

ANDROMEDICAL este certifcat prin normativa ISO 9001:2008 de calitate, ISO 13485:2012 Dispozitive Medicale Certificate si ISO 10993de biocompatibilitate. Dispozitivele noastre medicale au Certificat Vânzare gratuită.