andro-penis

DA! Încrederea ta sexuală va crește!

Creșterea încrederii sexuale bazate pe studiul clinic: BJUI

„Utilizarea Andropenis ar transmite încredere pentru pacient, cu reasigurarea că penisul lui va creste si ca calitatea erectiei lui se va îmbunătăți, de asemenea” (BJUI)

ANDROPENIS ESTE APROBAT DE CĂTRE MEDICI

Cele mai bune urologi recomendian Andropenis

dr moncada Andromedical

“Acest dispozitiv reprezinta una dintre cele mai importante progrese in domeniul medical, dacă luăm în considerare eficiența Andropenis”

Dr. Moncada, Urolog, Spitalul G. Marañón, Madrid, Spania

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: PubMed

+ Marturii doctor

Dr. Hellstrom, Urolog , Universitatea din New Orleans , Statele Unite ale Americii

„Observațiile preliminare prezentate și publicate de sprijin eficacitatea si siguranta de dispozitive de tracțiune penisului , cum ar fi dispozitivul de Andropenis de Andromedical..” Citi scrisoarea

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: : PubMed

Dr. Zheng, Urolog, Shanghai Renji Spitalul, China

„În ceea ce privește utilizarea dispozitivului de tracțiune medical Andropenis pe un total de 30 de pacienti, demostrate o creștere medie a penisului de 1 inch într-o perioadă de tratament de 3 luni.” Citi scrisoarea

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: PubMed

CE POT OBȚINE CU ANDROPENIS?

Un tratament sigur si eficient pentru marirea penisului

lungimea
+ LUNGIMEA

Concluziile studiului stiintific al Spitalului SGB de la Universitatea din Torino(Italia), realizat de Dr.Gontero si publicat in British Journal of Urology International (BJUI) in 2008, au fost urmatoarele:”Dpa 6 luni de tratament cresterea mediei in lungime a fost simnificativa, find mediile de proba 2.3 y 1.7 cm (BJUI) pentru penisul in stare flasca si in erectie,respectiv,rezumatul studiului poate fi citit in PubMed (Biblioteca nacionala de medicina din Estatele Unite), si studiul complet al revistei medicale.

circumferinta
+ CIRCUMFERINTA

Concluziile studiului stiintific al Spitalului GM de la Universitatea din Madrid (Spania) de Dr. Moncada si publicado in Journal of Sexual Medicine (JSM) in anul 2005 au fost urmatoarele: ‘Un tratament efectuat timp de 4 luni, cu un dispozitiv de extindere a penisului ofera o crestere intre 1 si 4 cm (JSM = PDF) de lungime si o crestere in grosor intre 0.5 si 1.5 cm (JSM = PDF), studiul poate fi citit in revista medica JSM pagina 16 si studiul prezentat in 2007 in congresul Asociatiei Americane de Urulogie (AUA).

durabile
+ DURABILE

In studiul stiintific al Spitalului SGB de la Universitatea din Torino(Italia),realizat de Dr.Gonterosi publicat in British Journal of Urology International (BJUI) în 2008,rezultatele au fost urmatoarele:Dispozitivul de marire a penisului ofera o procedura acceptabila si minim invaziva, care poate produce un alungire efectiva si durabila a penisului, atat in stare flasca cat si in erectie.” Rezumatul studiului poate fi citit în PubMed (Biblioteca Nationala de Medicina din Statele Unite), si studiul integral in revista medicala BJUI.

CÂT DE MULT LUNGIME VOI OBTINE?

Crestere penisului dvs., fără pastile sau interventii chirurgicale

Rezultate obținute în video se bazează pe studiul clinic: BJUI

andropenis dispozitiv
+ Info

La începutul dvs. de augmentare penisului ( BJUI ), veți observa o ușoară îngroșare a penisului si apoi o creștere în lungime, care va fi cea mai mare parte vizibile în stare flasca și mai târziu în erecție (JSM). Veți obține o creștere estimată de până la 0,2 inci (0,5 cm) pe lună (BJUI).

andro-penis

DA! Penis ta poate să crească!

O metodă eficientă medical pentru a mari penisul (PubMed)

CE TECH UTILIZARE ANDROPENIS?

Principiul medical de tracțiune și cytokinesis

Cytokinesis = proces diviziunea celulara

De-a lungul istoriei africane, triburile asiatice si amazoniene au aplicat forta de tractiune pentru a modifica trupurile lor. Unele triburi foloseau proteze si greutati pentru a alungi parti ale corpului, om ar fi gatul, buze, sau lobul urechii. Astazi chirurgi plasticieni folosesc principiul de tractiune pentru a regenera tesuturi si aplica grefe de piele; de asemenea se utilizeazain chirurgia pentru alungirea membrelor (PubMed).

CE ÎNTREBĂRI AVEȚI?

Andropenis este pentru toți oamenii

Este complet sigure?

Andropenis este clasificat ca o clasa 2 dispozitiv medical de Statele Unite ale Americii (FDA) și ca un dispozitiv medical de Clasa I de Australia (ARTG), Canada (CMDCAS), Mexic (Cofepris), Rusia (ФС) și Europa (CE).

Are de fapt locul de muncă?

Există atât de multe rezultate dovedite pozitive din folosind Andropenis ca un tratament pentru marirea penisului pe care am avut de a sparge acest răspuns în trei părți diferite.

  • Penis de extindere Rezultate Andropenis a fost testat în studiile clinice și studii de extindere penisului și prezintă un 97,5% (BJUI ) rata de succes. În medie acest lucru duce la până la 1,6 inci (4 cm) în creștere lungime (JSM) și până la 0,6 inch (1,5 cm) în creștere circumferință (JSM) la majoritatea pacienților. Câștigurile în lungime nu sunt în detrimentul circumferinta, așa cum Andropenis de fapt stimulează multiplicarea celulară și creștere indusă natural, care este cauzat de tracțiune și de ajustare, câștigurile obținute sunt durabile ( BJUI ).
Este ușor de utilizat și discret??

Andropenis este un penis de extindere sdispozitiv user-friendly (BJUI). Cu un manual de instrucțiuni de buzunar și de sprijin medical live, veți avea tot ce ai nevoie pentru a începe. Este ușor și discret – conceput cu confortul dvs. si intimitate in minte. Acesta poate fi folosit în timp ce mersul pe jos, stând, în picioare, la domiciliu, la locul de muncă, sau în afara pentru ca este suficient de mic pentru a fi ascuns sub haine.

Cum funcționează?

Aceste rezultate sunt posibile datorită unei forțe de tracțiune continuă aplicată de extensia, ceea ce face celulele si tesuturile din interiorul penisului răspândit mai departe în afară, profitând de abilitatea naturala a organismului de a se adapta la acest tip de tracțiune (PubMed).

Sunt rezultate durabile?

Andropenis oferă rezultate durabile (BJUI) în timp ce utilizați abilitatea naturala a organismului de a se adapta la o forță de tracțiune, în scopul de a oferi o creștere reală la nivel celular. Deoarece aceasta este o creștere reală și durabilă, este evident atât în ​​stare flasca si montaj. Andropenis va oferi o până la 1,6 inci (4 cm) creșterea în lungime (JSM)) și până la 0,6 inci (1,5 cm) creșterea circumferinta (JSM), și până la 50% (JSM în corectarea curbură este evidentă atunci când utilizarea dispozitivului pentru mărirea penisului.

Unde pot să-l cumpăr?

Ia-extender penisului astăzi direct de Andromedical, producătorul exclusiv și oficial. Vom ocupa comanda cu profesionalism și maximă confidențialitate și discreție. Doar alege țara dvs. atunci când plasarea comenzii si vei primi extender yourpenis direct la tine acasa.

CARE A RECOMANDAT ANDROPENIS?

Marturii adevarate de la medici

dr. Informații despre Andropenis

“Andropenis este aparatul cel mai eficient și mai sigur de tracțiune medicale de pe piață astăzi

Dr. Jamal Salhi, Al-Jazeera consilier de sănătate

Scrisoare citiți

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: PubMed

dr. hellstrom Informații despre Andropenis

“Observațiile prezentate și publicate de sprijin eficacitatea si siguranta de dispozitive de tracțiune penisului (cum ar fi Andropenis)

Dr. Hellstrom, America’s Top Doctori, 2010-2015.

Scrisoare citiți

Testimonial pe baza unui studiu stiintific: PubMed

ANDROPENIS ESTE ÎN ȘTIRI

Succesul nostru în mass-media

andro-penis

DA! Fii bărbat mai mare!

Obține rezultate excelente cu un dispozitiv medical de înaltă calitate (BJUI)

androextender produs
andro-extender

€99 / $99

TRANSPORT GRATUIT

andropenis gold produs
andro-penis

€199 / $199

TRANSPORT GRATUIT

USA 800-246-1387

Canada 800-246-1387

Mexico 01-800-099-0391

Australia 1-800-002-619

UK 0808-189-0326

Deutschland 030-30806288

Nederland 020-241-0955

France 0800-910-078

España 91-198-17-40

Italia 02-9475-0304

日本 0800-888-2609

Israel 1-809-494-234

الإمارات 519-4440-8000

العربية السعودية 4042-844-800

World +1-646-568-7796

andromedical urology laboratory

America: Androshopping LLC
16192 Coastal Highway, Lewes, DE-19958, USA
EIN, 300841570

Europe: Andromedical S.L.
6 Gran Vía, 4th, 28013 Madrid, Spain
VAT: ESB82545096

20 anniversary Andromedical

ANDROMEDICAL este certifcat prin normativa ISO 9001:2008 de calitate, ISO 13485:2012 Dispozitive Medicale Certificate si ISO 10993de biocompatibilitate. Dispozitivele noastre medicale au Certificat Vânzare gratuită.